Mel Bochner esitleb oma isikunäitust « Voices » Peter Freeman Inc.’is New Yorgis. Sõnade kasutamine maaliallikatena tuleneb ühelt poolt Bochneri huvist filosoofia ning teiselt poolt huumori ja popkultuuri vastu. Oma uutes töödes võtab Bochner omaks erinevaid hääli ülimalt tõsisest kuni absurdini. Neid läbib tugev iroonia ja huumor. Tema maalid on oluline osa sellest konkreetsest uurimusestKõik tema värvikasutus kinnitab mõnikord seda keelt, mida ta maalib, ja teinekord ignoreerib seda, vältides tahtlikult värvisüsteeme ja mustreid. Need maalid panevad meid mõtlema lugemise ja vaatamise, kujutamise ja abstraktsiooni aktide ning nende ristumise üle. Tesaurusmaal on vaid üks paljudest ratsionaliseerivatest süsteemidest, mida Bochner kasutab, et seada kahtluse alla ja uurida meie irratsionaalset usaldust keele ja meid ümbritseva maailma suhtes. Bochner kasutab sõnamänge, ebakõlasid ja isegi visuaalset slapstick’i, et tõmmata vaatajaid keelelisse, fenomenoloogilisse ja sotsiaalsesse mõistatusse. Sõnad ja fraasid on üle kogu pinna laiali pillutatud. Sageli on need üksteise peale maalitud, paljudel juhtudel kustutades end loetamatuse palimpsestis. Sõnad ja fraasid on hajutatud üle kogu pinna. Need on sageli üksteise peale maalitud, paljudel juhtudel kustutades end lugematuse palimpsestina. Mõned maalid lihtsalt kordavad ühte sõna, nagu « kääbik », ikka ja jälle, muutes teksti ise kääbikuks.